Forleden søkte jeg etter et sitat hos www.biblioteksvar.no - en glimrende tjeneste som gir svar på det meste. Jeg fikk svar fra Tønsberg- og Nøtterøy bibliotek. De oppga Norah her på bokelskere som kilde! Artig!

Benytter anledningen til å gjenta dette fine sitatet av Cora Sandel. Jeg lette etter det i forbindelse med forrige fredags sjokk og gru.

Håpet er en nøysom plante, det skyter nye skudd i det dunkle for hver gang det blir ribbet. Utrydde håpet er en lang historie, kanskje umulig. Det lever av ingenting som det gule lavet på steinen, det lever på tross av alt -

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Flott sitat som passer veldig bra akkurat nå!

Det er utrolig mye kunnskap her inne så det er godt å høre at det blir brukt av flere enn oss bokelskere:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er veldig glad for at vi her på bokelskere kan brukes til noe nyttig av bibliotekene. :)
Cora Sandel og hennes Alberte-bøker har betydd mye for meg siden jeg leste dem første gang som ganske ung jente, og siden har jeg lest dem flere ganger, og jeg brukte også trilogien om Alberte og paralleller fra disse bøkene til Cora Sandels liv i en særoppgave på videregående.

Må også nevne at det gjorde meg glad å få vite at akkurat dette sitatet er kommet frem akkurat nå.

Vi trenger Håpet.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Linda RastenAnn Christinmay britt FagertveitLene AndresenHarald KAnniken LTanteMamieDemeterEllen E. MartolReidun Anette AugustinIngunn SBjørg L.Bjørg  FrøysaaReidun SvensliRune U. FurbergIna Elisabeth Bøgh VigreDinaEster SmgeVannflaskeSynnøve H HoelRufsetufsaKristine87EvaThearitaolineCamillaKarin BergBeathe SolbergelmeVariosaMarianne  SkageConnieAxelinaPiippokattaKarina HillestadEmil ChristiansenGunillaHarald AndersenIngeborg