Min første Hovland-bok. Første del synes jeg var original og leken. Etter å ha lest 5-6 noveller i andre del, ga jeg opp. Skjønner ikke helt hva det er han vil med disse novellene, jeg savner et poeng. Tror derfor jeg lar resten forbli ulest.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Dette var også min første Hovland bok, og som deg synest jeg den første halvdelen var den beste, uten tvil. Resten av novellene var så ymse.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ser mange gode omtaler av "Sveve over vatna", så jeg kommer til å gi ham en ny sjanse hvis jeg kommer over den. Men foreløpig koser jeg meg med John Steinbeck og prøver å ikke lese ut "Alle tiders torsdag" altfor fort.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

De to bøkene kan ikke sammenlignes.
Dette skrev jeg rett etter endt lesing av "Sveve over vatna". Ei fornøyelig og fengende bok med undertoner av alvor.

John Steinbeck er råbra, har lest flere av hans bøker og det er noe i de bøkene som fenger meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Emilie GeistGVEivind  VaksvikIngunn SFarfalleJan Erik  OlsenReadninggirl20edgeofawordLilleviArcticDwarfLibraritas vNina BallerinaMari Nordø LommelunRandiBjørn  BakkenKarin BergTone Maria JonassenLena Risvik PaulsenLeseberta_23Beathe SolbergBkSraDevoralibrosKay NilsenIngerMia HusefestNina J.B.HildeBenedicteArne SjønnesenHanne KolbruMonica CarlsenErikEli R. GjengstøRisRosOgKlagingHilde H  HelsethCarine JensenAud- HelenMartine GulbrandsenEli HagelundAnneWang