Jeg blir veldig påvirket av coverert til ei bok. Har flere bøker jeg kun har lest p.g.a. at jeg likte coveret. En annen ting er bokryggen. Jeg kan gå på biblioteket/bokhandel/bruktbokhandel på timesvis, og da blir det ofte bøker med en fengende bokrygg som blir plukket ut. En spesiell farge, skrift eller tittel som utmerker seg.

Merkelige boktitler derimot har gjort at jeg dytter bøker jeg tror er gode langt nede på leselista mi. Eks: Pinnsvinets eleganse av Arto Paasillinna og Under de dype skyggene av løvtunge trær av Kari Fredrikke Brænne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenlesefolenJan Arne NygaardTralteHeidi HoltanMari BaardsethTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalLailaAnitaINA TORNESJohn LarsenCaroline Ekornes JohannessenBerit B LieHege LMorten BolstadAkima MontgomeryLinnPrunellaVigdis VoldRandiASissel ElisabethDemeterRonnyInger-LiseFrode TangenAnneWangHeidi LTone Maria JonassensvarteperAnneLars MæhlumHilde H HelsethGrete AmundsenHarald AndersenEllen E. MartolPiippokattaHanne MidtsundAnne-Stine Ruud HusevågTonesen81