Jeg har ikke fått penger eller noen ting fra bokklubben. Men jeg har så lyst fortelle bokglade mennesker at det er sjokksalg på bokklubben. Jeg kjøpte meg Henrik H. Langeland sin bok Francis meyer Lindenskap og Harald Eia sin bok født sånn eller blitt sånn for bare 100 kr inkl. Porto!!!:D:D. Det var andre bøker som frista veeeeldig... Men jeg klarte å styre meg,hehe;). Link til Bokklubben finner du her

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Må man være medlem for å handle fra salget? :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tror det=)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ok, takk for svar :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Og det beste er at disse gode tilbudene dukker opp hele tiden, siden bokklubben er 50 år i år. Det er portofritt og de har kjørt disse tilbudene i hele år. Det kommer helt sikkert flere, like spennende hver gang:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det har vært et herlig bokelser år i bokklubben! Har selv kjøpt flere godbiter til kr 50 pr. bok, og flere blir det vel, håper jeg:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Takk for tipset, jeg klarte ikke å styre meg :-)

Tusen strålende soler Av Khaled Hoseini.
Født sånn eller blitt sånn av Harald Eia.
Tredje person entall av Vigdis Hjort.
Vingetyven Av Tove Nilsen.
Den onde viljen av Karin Fossum.
Den som elsker noe annet av Karin Fossum.
Et velsignet barn av Linn Ullman

Det var jo så billig :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Så flott:). Jeg angret og fant ut at jeg kunne kjøpe meg flere bøker. Så no har jeg kjøpt Brente Skygger av Kamila Shamsie, Den tapte byen z av David Grann og opplysningstidens kvinner av Elisabeth Aasen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det blir ofte sånn og når det er gratis frakt så gjør jo ikke det noe:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

BenedikteBjørg RistvedtEgil StangelandBerit B LiePernille GrimelandToveTove Obrestad WøienTine SundalFrode Øglænd  MalminIngunn SCathrine PedersenLailaMads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaikenElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda A