Hun la armene om ham. "Du er tynn", sa hun, nesten formanende, "du bør spise mer", fortsatte hun og sukket. Vannet sprutet ut av vannrennene. Han trakk henne inntil seg og holdt henne fast, smeltet sammen med henne, hun var nesten nøyaktig like høy som ham, hans tynne kropp mot hennes unge og muskuløse. Han kysset henne på halsen, ikke slik en mann kysser en kvinne, mer som man kysser et spedbarn.

"Andre rom, andre undere" av Daniyal Mueenuddin (boka er en perle!!!!!)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Denne boken må jeg også få tak i etter det du har skrevet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den skal sjekkes opp.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, gjør det! Det er sagt om boka at dette er den beste som noensinne er skrevet litterært om Pakistan på engelsk av en av de beste forfatterne som er kommet fra Sør-Asia på veldig lenge. Slike ovasjoner er jeg normalt litt skeptisk til, men så leste jeg en anmeldelse av boka, hvor den ble skrytt opp i skyene (tror det var i Dagbladet). I alle fall - boka ble anskaffet og nå er jeg i gang med den. Og jeg må bare si at dette er STOR litteratur!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fra Forlagets omtale: James Lasdun fra Guardian skriver det så vakkert:

"Hver av historiene her åpner en dør inn til et liv du ikke kunne forestille deg, lyser det opp en kort stund og lukker døren stillferdig igjen."

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nydelig sagt! Og akkurat slik er det!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

DiddiIngeborg GCecilie EllefsenTone HHarald KLinda PaulsenNils PharoKirsten LundTorill RevheimHeleneÅsmund ÅdnøyHenrik  Holtvedt AndersenritaolineToveLinda NyrudBirkaAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaNicolai Alexander StyveLailaBjørn BakkenBård StøresiljehusmorAkima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiHilde Merete GjessingEster STorAmanda ALilleviFrisk NordvestAnn-Kristin RobstadJMerethe SolstadMorten MüllerEllen E. MartolGro-Anita RoenBenedikteAstrid Terese Bjorland SkjeggerudIngunn