Jeg har ca 30 bøker skrevet av E.S.Gardner og de fleste er med Perry Mason. Usikker på om de har handling fra rettsal da jeg ikke har de her jeg er nå for tiden.Har bare lagt inn 6 stk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Bøkene om Perry Mason har mange ingredienser: Først og fremst jakten på fakta i saken, der Mason og hans faste detektiv, Paul Drake, nøster opp hva som har skjedd (som regel ting som politi og påtalemyndighet har oversett). Rettssaken kommer til slutt i alle bøkene jeg har lest (ganske mange!), og er som regel et dramatisk høydepunkt, der forsvarsadvokaten får sin klient frikjent. Samtidig avslører han den virkelig skyldige og stiller politiet i et meget ufordelaktig lys.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundMonica CarlsenVariosaHeidi Nicoline ErtnæsTorill RevheimgretemorLisbeth Kingsrud KvistenG LIngebjørgsiljehusmorBertyBerit RbreksusannaAlice NordliKarin BergReidun SvensliVidar RingstrømMetteIreneleserHarald KTonje SivertsenmgeLailaritaolineIngrid HilmerTine VictoriaEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine SundalsomniferumLene MCathrine PedersenDolly DuckConnieTor-Arne JensenKristine LouiseRonny