Denne boken er en av de fineste barnebøkene jeg har lest. I går hadde jeg ikke noe å gjøre, så jeg gikk gjennom bøkene i en bokhylle vi har hjemme , og jeg tok ned denne boken og satte i gang å lese. Det er en kort bok som tar kort tid å lese, men allikevel var handlingen lang nok og så vakker, at det var noe med boka som fikk meg til å gråte. Jeg innså etterpå at bøker er noe av det fineste vi har og noe vi burde ta godt vare på.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ja, jeg er så glad i de bøkene. Har du forresten sett filmen om Beatrix Potter? Den likte jeg veldig godt. Den heter Miss Potter og har Rene Zellwegger i hovedrollen. Jeg synes det var en søt film.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nydelige bøker og filmen var god.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

NerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine Olsrød