Du, nå har jeg vært på loftet og hentet frem en kartong med gamle barnebøker, deriblant Barnetimeboka - 83. Leste diktet ditt - veldig søtt!
Fant også overraskende at en venninne av en av døtrene mine, hadde to innlegg.

Barnetimeboka var virkelig et fint tiltak!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Så artig da! Jeg har også sett at flere jeg har gått i klasse med eller truffet senere i livet også er representert i boken, noen med tekster, andre med tegninger:-) Diktet mitt er ganske barnslig da, hehe, men det kom i allefall med i boken;-) Veldig artig at du fant den. Jeg har visst vært litt lite innom bokelskere den siste tiden, derfor har jeg visst ikke sett denne mailen før nå, men jeg husker selvsagt at vi snakket om det tidligere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Diktet mitt er ganske barnslig da, hehe, men det kom i allefall med i boken;-)
Var ikke det hele poenget - å slippe til unge stemmer:-)

Jeg husker at jeg fikk en bok i premie, for et kapittel som aldri kom på trykk. Du verden som jeg har lett etter den boken, men borte er den...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Oi... Ja, var jo ganske ung da jeg skrev det, hehe;-) Jeg har også i senere tid funnet ut at jeg kjenner folk som ble publisert i den samme boken:-) Morsomt at du hadde den, det er jo noen år siden;-))

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

VibekeTheaTherese HolmHarald KKirsten LundmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81Eva