Jeg er halvveis i boken, og jeg smiler og ler om hverandre. Det er en utrolig god bok, og jeg liker at den er delt opp i Bella og Jacob sine tanker, i hver sine deler. Gleder meg til å begynne på den siste "boken". Utrolig spennende!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Ikke enig, ble bare kjempe skuffet over denne boken!!!... noe av det mest tragiske jeg har lest.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er enig. Den er godt skrevet, og jeg skulle virkelig ønske at Stephenie Meyer ville skrive ferdig "Midnight sun". jeg elsker å lese ting fra forskjellige sider, for alle har sin verson av fortellingen. Veldig bra bøker, alle fem (seks med Midnight sun):)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Var ikke det Midnight Sun hun avsluttet fordi deler av den hadde lekket på internett? Den var sett fra Edward sin side, var det ikke så?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, skulle virkelig ønske Midnight sun kom ut.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempett