For lang bok

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg prøvde å komme gjennom denne som lydbok - 14 CD'er. Jeg gav opp etter 12 plater. I denne boken prater Mankell seg fullstendig ut på viddene. Starten var jo kjempespennende! Dette er imidlertid IKKE representativt for Mankell. De bøkene som handler om Wallander klarer jeg knapt å legge fra meg, så de kan jeg anbefale på det varmeste!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, den var lang og til tider veldig kjedelig. Jeg holdt på å legge den fra meg flere ganger. Er dette typisk Mankell, eller var dette en av hans dårlige bøker?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes ikke dette er typisk Mankell. Både Wallander-bøkene og det meste han har skrevet fra Afrika er, etter min mening, bedre enn Kineseren. Så gi ikke opp Mankell!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ok, da skal jeg høre på ditt råd. Jeg syntes det var rart at en forfatter "alle" snakker om skulle skrive såpass dårlig, men mulig det er bare jeg som har sære meninger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tja, har lese to boker av Mankell og angra begge gongane. Derav kan ikkje eg anbefale Mankell, og tykkjer det ikkje er verdt tida aa sjekke ut om eg tek feil.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

He he, fint å se at man har ulik smak. Jeg kommer nok ikke til å hive meg over Mankell med det første. Til det har jeg altfor mange bøker "på vent".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Linda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone Sundland