Har selv akkurat lest denne boken, og kost meg med den lune humoren. Jeg syns nok du overdriver en del når du sier at dette (kanskje) ikke er litteratur i det hele tatt. Selv leser jeg mye forskjellig både tyngre og lettere lesestoff, og også Hjemmet når det faller seg slik. Dette er for meg en måte å koble av på, og ha noe som ikke krever full konsentrasjon. Vi som elsker bøker burde tenke på at det er ikke alle som liker¨eller klarer å lese like mye, og tunge bøker,som oss. Hvem skal/kan sette en grense for hva som er (bra) litteratur?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg kobler ogsaa av med lettleste boeker (og sladreblader) av og til, men det gjoer det ikke til (bra) litteartur for det om.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, men jeg reagerte mer på at du skrev at den passer bedre til de som bare leser ukeblader og lignende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

VannflaskeTherese HolmEgil StangelandMcHempettTor Arne DahlStian AxdalHeleneRonnyHeidi BMarianne NordeideAnniken RøilGrete AastorpBjørg L.Kirsten LundPiippokattaChristofferTrude OmaMartineTjommiHarald KPer Åge SerigstadLars MæhlumBerit RBjørg  FrøysaaNicolai Alexander StyveIngeborg GKarin BergToveritaolineHanne Kvernmo RyeChristofer GabrielsenKristin_Kjersti SNorahSissel ElisabethIngunn SHilde Merete GjessingAnn ChristinTove Obrestad WøienIreneleser