Hva gjør dere når det ikke finnes omslag her, og korrekt omslag heller ikke er å oppdrive i googel, bing,kvasier osv? Kan det være ok å bruke et bilde av forfatteren og legge inn tittel på boka under bildet? Har prøvd det på min utgave av Hamsuns "Konerne ved vandposten" fra 1933 - som ingen andre har her inne...? Kanskje kan jeg bruke samme bilde på resten av Hamsunsamlingen av samme årgang? Bedre forslag mottas med takk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Det har hendt jeg har tatt bilde med kameraet på mobilen min (man taver det man haver,) og lastet opp til pc og bokelskere. Grei løsning hvis du ikke finner riktig omslag på nettet eller har skanner (:

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var lurt, jeg har ikke scanner privat og vil ikke bruke jobb-scanner til dette.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den utgaven har jeg også! Og jeg vurderer å skanne inn ryggene eller ta et bilde av hele samlingen i hylla eller noe sånt. Vil det funke?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det å ta bilde av ryggene til en serie ser jeg for meg kan bli veldig bra. Tusen takk for tipset.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Som Linn Charlotte, så scanner jeg omslagene. Tidligere hadde jeg ikke så lyst til å scanne bøkene som ikke har noe åpenbart bilde på fremsiden, gamle bøker har jo ofte bare et abstrakt mønster eller noe, og ingen tittel, men nå scanner jeg dem likevel. Det er jo uansett finere enn en bok uten forsidebilde. Dessverre så har jeg ikke scanner selv, og får oftest gjort dette når jeg er hjemme hos foreldrene mine, derfor har jeg fortsatt noen bøker uten bilde, men håper å få dette fikset etterhvert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

jeg scanner dem ofte selv... men jeg er litt sær på de der bildene, jeg vil at bilde, utgave og ISBN nr skal stemme i mest mulig grad.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHeidi BBHarald KSiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSol