Denne har jeg valgt å lese først og fremst fordi Salman Rushdie anbefaler boken , men også fordi tittelen fenger meg. En dramatisk historie om en libanesisk barnebrud som blir giftet bort til en eldre mann og føder ham to døtre. Og siden forlater dem for å følge sitt livs store kjærlighet. Et innsyn i hvordan det er og har vært - å være kvinne i den arabiske verden.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Synes du boka er godt skrevet? Jeg har nemlig lenge gått og vurdert om dette er en bok jeg bør få med meg ...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den er bra, ikke best men ok ,bra , grei nok. Jeg har forståelse for at moren her trenger å få fortalt sin historie om sitt liv men jeg har også forståelse for at datteren nok synes dette er vanskelig. Moren forlot jo barna sine til fordel for en mann .Moren kan ikke skrive eller lese og har et sterkt ønske om at datteren endelig vil skrive om hennes liv. Boken er friskt skrevet og verd å lese. Men jeg sitter igjen med en følelse om at jeg har lest den før. Egoistisk av meg kanskje, det er jo flere i samme situasjon , flere som forteller sine historier om krig og elendighet, det å bli giftet bort/ solgt , flere som deler sine liv med oss.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Aud- HelenTorill RevheimBenedikteHanne Kvernmo RyeChristin SillibakkentuhamreHarald KTrude JensenKirsten LundReadninggirl30Lars Johann MiljePiippokattaFride LindsethLisbeth Marie UvaagMads Leonard HolvikStig TFindusIngeborg GAkima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteBerit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn Sturød