Jeg hørte på denne som lydbok og det var en flott oppplevelse. Ser at den kunne vært treg å komme igang med om jeg hadde lest den fysisje boken. Anbefales som lydbok, bra forfatterstemme. Jeg levde meg inn i settingen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Har du lest den første boka hennes, "Utskudd" ¨het den på norsk? Den var veldig bra, synes jeg....har ikke lest denne ennå, men kommer nok til å gjøre det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har bare lest "On Beauty" og deler av "hvite tenner" som var tv-serie og "the Autographman". Autografmannen skal jeg nok heller prøve å øese på norsk, blir litt forvirrende på engelsk. Synes "Små kriger" var den beste hittil faktisk. Men det kan være noe med at hennes bøker krever litt tilstedeværelse. Så de kommer nok til å bli lest på et senere tidspunkt igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei, jeg tror du blander litt sammen. Det var Zadie Smith som skrev "Hvite tenner" og muligens også "On Beauty". Sadie Jones har bare skrevet disse to bøkene, "Utskudd" (The Outcast) og "Små kriger". Ikke så mange forfattere som heter Sadie, så fort gjort å blande...Smith & Jones :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

hehe, ja det er sant. Min feil. Er lett å blande ja når man spiser bøker til frokost. Er en god stund siden jeg har lest de.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita Ness