Når du lurer på noe så er den beste måten å søke det opp på Google samt å ta en tur på biblioteket og be de ansatte hjelpe deg. Utrolig hvor mye kunnskap man finner i bøker :-).. Prøv Ellinor Flor, norsk strikkekunstner som har utgitt flere bøker om emnet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

har vert på wekipedia og googlet det i hele går kveld. umulig å finne noe om myr ull og kledsplagg... har ringt til bokhandler i dag og de har ingen bøker om det. eneste biblioteket som gjennstår. takk for tips om bok:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har ikke hørt at det ble strikket av myrull, men vet at min grandtante strikket med hundehår, tror det var under 1. Verdenskrig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ei dame i nabokommunen min som tek i mot hundehår til strikking:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

med hundehår du! den var ny:) facinerendes:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Angora fra kaniner kan også brukes. Har lest om hundehår i ukeblader for ca 20 år siden

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågsvarteperHarald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtTanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica Carlsen