Ingen har skildret borgerkrigens Russland som Sjolokhov

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Stille flyter Don. Jeg fant faktisk disse bøker i bokhyllen til min svogers mor. Jeg som har brukt et halvt år på å finne disse. Utrolig

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Stille flyter Don - en så poetisk tittel, harmonerer kanskje ikke med innholdet??

Fant de fire tykke bindene i en brukthandel forleden - og lot være å kjøpe dem (har stabler med uleste bøker, som vi vel alle har). Inne i et av bindene lå atpåtil en gammel, lang avisartikkel om forfatteren/nobelprisvinneren og verket. Var det en fadese? Jeg angrer!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Da har du faktisk klart å gjøre eksakt samme tabbe som meg. Jeg fant bøkene i en bruktbutikk rett før jul, tror jeg, men kjøpte dem ikke. Det er tross alt fire tykke bind, og jeg, i likhet med deg, har alt for mange uleste bøker i hyllene allerede. Etter et par dager begynte jeg å angre, og dro tilbake til butikken fast bestemt på å kjøpe dem, men da var det for sent. Det irriterer meg litt fortsatt, merker jeg... Men det er godt å vite at jeg ikke er den eneste da.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Tilbake i brukthandelen i dag - og Stille flyter Don var ikke solgt!
Etter en rask støvsuging er de gode som nye, selv om smussomslagene er litt frynsete. Hurra!
Moralen må være - stol på magefølelsen din!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Da får jeg nesten bare gratulere deg med fire nye skatter i bokhyllen. Tenk litt ekstra på meg og min korttenkte avgjørelse om ikke å kjøpe dem når du leser dem da:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg lover <3

Godt sagt! (2) Varsle Svar

He, he, felles skjebne, felles trøst....
Men det viser jo at den faktisk finnes på markedet, da. Jeg var uforberedt på at den var så svær, tror det var det som vippet meg litt av pinnen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Er bøkene lest nå ?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du, så hyggelig at du faktisk tenkte på dette!
Jeg må innrømme at bøkene fortsatt står i hyllen, men de er stadig i tankene mine.

Godt år!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TheaIngrid HilmerIngvild SLise MuntheTonesen81Hilde Merete GjessingBjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese Holm