Jeg var så heldig å få antatt mitt aller første dikt i denne barnetimeboken, da jeg var 13 år gammel. Derfor vil min vurdering av boken fort bli farget av den store opplevelsen det er å se sin aller første tekst på trykk:-) Utover det er jeg veldig tilhenger av hardcover, og synes boken er både solid og skikkelig laget.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 9 svar.

For oss andre som verken har lest diktet eller boken, kan du gjenta diktet her? hehe nysgjerrigper! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du, nå har jeg vært på loftet og hentet frem en kartong med gamle barnebøker, deriblant Barnetimeboka - 83. Leste diktet ditt - veldig søtt!
Fant også overraskende at en venninne av en av døtrene mine, hadde to innlegg.

Barnetimeboka var virkelig et fint tiltak!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Så artig da! Jeg har også sett at flere jeg har gått i klasse med eller truffet senere i livet også er representert i boken, noen med tekster, andre med tegninger:-) Diktet mitt er ganske barnslig da, hehe, men det kom i allefall med i boken;-) Veldig artig at du fant den. Jeg har visst vært litt lite innom bokelskere den siste tiden, derfor har jeg visst ikke sett denne mailen før nå, men jeg husker selvsagt at vi snakket om det tidligere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Diktet mitt er ganske barnslig da, hehe, men det kom i allefall med i boken;-)
Var ikke det hele poenget - å slippe til unge stemmer:-)

Jeg husker at jeg fikk en bok i premie, for et kapittel som aldri kom på trykk. Du verden som jeg har lett etter den boken, men borte er den...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Oi... Ja, var jo ganske ung da jeg skrev det, hehe;-) Jeg har også i senere tid funnet ut at jeg kjenner folk som ble publisert i den samme boken:-) Morsomt at du hadde den, det er jo noen år siden;-))

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Heldigggris!
Jeg fikk "bare" diplom, noen år tidligere...
Tror jeg har Barnetimeboka 83 et eller annet sted, skal kikke etter diktet dit <3

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så artig å høre at du også var en barnetimeinnsender! Jeg mottok to ex. barnetimebøker (den ene brukte jeg som julegave til bestevenninnen min husker jeg) Fikk også en barnetimegenser og et kort. Det var stort å bli publisert! Jeg sendte forresten inn to dikt, og de ble begge lest opp i Barnetimen, men det var kun det ene som kom i boken; http://www.ulff.com/html/grojeanette_barnetimeboka83.htm

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg sendte inn et kapittel, husker ikke hvilket år det var, og fikk en bok i premie. Dessverre er boken, som så mange av mine barnebøker, blitt borte.
Om jeg ikke ble lest opp i radioen, ble i hvert fall alle mine skolestiler lest høyt for klassen....

Så artig å mimre litt! Hva skriver vi i dag...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja jeg husker de hadde noen føljetonger eller serier som lytterne skulle skrive hvert sitt kapittel. Jeg deltok ikke i akkurat det, men det hørtes artig ut. Jeg har vært og tittet på nettsiden din, ser at du er skribent og har utgitt også. Det så veldig spennende ut! Selv fikk jeg (og skribentforeningen jeg er leder for) utgitt julebok i oktober i fjor med meg som redaktør, noe som var veldig artig. Publiseringen i Barnetimeboka ga nok mersmak, ja;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

VibekeTheaTherese HolmHarald KKirsten LundmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81Eva