Herlig og varm bok. Jeg nøt hver sekund av den!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Hadde ikke hørt om boken, fikk den bare lagt i hendene med beskjed om å lese. Hadde ingen forventninger og ble tatt med storm! Herlig lesning! Så nå må vel filmen sees;-) Gleder meg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leste denne boka for en del år siden, og da husker jeg at den ble slukt. Kanskje en av de bøkene jeg kommer til å lese en gang til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har nettopp lest den for andre gang - hadde faktisk glemt hvor god den er, så det ble en gledelig opplevelse!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja denne boken er nok en av de jeg kommer til å lese en gang til. OG filmen har jeg sett to ganger, nydelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har nå funnet filmen, og har store planer å se den i løpet av helgen. Gleder meg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er det en film ? Den må sees !! Hvis filmen er like god som boka, er det en ny film i favorittrekka!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg elskar boka, og eg elskar filmen. Men ikkje på same måten då... Skodespelarane er så sjukt fantastiske. Eg tykkjer nesten ikkje at dei kunne funne nokon betre. Håpar verkeleg at du likar filmen og! xx

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hadde ingen spesielle forventninger til boken, så var en sann glede at det boka var så bra! Filmen har jeg ikke sett enda, men det er en av de filmene jeg nå har satt på "Må Se"-lista mi. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har både sett filmen og lest boka, og begge er fantastiske på hver sin måte:) Vurderer å lese boka en gang til snart :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig! Jeg så filmen for noen uker siden og den var kjempefin. Den var virkelig verdig boka, og det var så herlig og på en måte se personene "i virkeligheten". :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsvein