Kan jeg spørre hvilken liste dere følger? Kombinerer dere lister eller velger dere en? Følger dere den norske, eller en av de engelske? Selv følger jeg den engelske fra 2006, for det var den jeg likte best. Det er et par bøker jeg har lest fra de andre listene som da ikke kommer med, som f.eks. "Chess Story" av Stefan Zweig, men det ville blitt flere leste som ikke hadde komt meg hadde jeg valgt å følge en annen liste.

De siste tre jeg leste var: - Elskeren av Marguerite Duras - The Remains of the Day av Kazuo Ishiguro - Eugénie Grandet av Honoré de Balzac

Totalen er på 52 bøker, så det er et stykke igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg kombinerer lister, den nyeste norske og den nyeste engelske. Dette gjør jeg ikke for at det skal se ut som jeg er mer belest enn jeg er, men fordi jeg har flere bøker fra disse listene ulest i hyllene, og å være med på et prosjekt som dette gjør det lettere for meg å komme igang med de tyngste og tykkeste av dem.

Totalt ligger jeg på rett over 50 bøker, så jeg har veldig langt igjen, men så har jeg ingen planer om å lese alle bøkene på listene heller.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg har begynt å bruke den engelske lista frå 2006, men eg ser at det er mange fleire bøker eg har lese dersom eg kombinerer med den norske. Vi har ikkje laga så strenge reglar på dette, så det er litt opp til ein kvar.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg bruker den norske listen og har lest 60 bøker på den listen så langt og ser ingen grunn til å kikke på den internasjonale enda.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

NinaIngeborg GTanteMamieAnniken RøilKristinHeidi HoltanTine VictoriaKirsten LundTine SundalKaramasov11VegardJørgen NStig TTrude JensenCecilie69Hilde Merete GjessingAnneWangKristine87SolveigBjørg L.Grete AastorpBeathe SolbergErlend Rødal VikhagenHarald KRandiTove Obrestad WøienToveKristine LouiseEmil ChristiansenLars Johann MiljeTjommiBeate KristinReidun SvensliLene AndresenMads Leonard HolvikAstrid SæverhagenVannflaskeKaren PatriciaReidun Anette AugustinFindus