Tore Janson klarer ikke å bestemme seg for om han skal skrive faglitteratur eller populærvitenskap og havner dermed et sted midt i mellom. Boka har et godt språk som flyter lett, men han forklarer noen ting ned til den minste detalj mens andre bare nevnes overfladisk.

Jeg vil tro at de som allerede har en interesse for språkhistorie vil like boka, mens de som enten er helt nybegynnere eller har faglig innsikt vil finne den henholdsvis for vanskelig eller for overfladisk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Litt enig med deg - noen ting ble forklart utrolig mange ganger, og tatt opp igjen og igjen. Kommmer nok under den første kategorien din - de som har interesse for språkhistorie, men enda ikke har så høy faglig innskit, så syntes derfor den var interessant, men er likevel enig i det du sier, og syntes heller ikke språket hans var så bra overalt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Interessant! Jeg er kommet til kapittel tre, og syns det jeg leser er interessant. Noe er kjent stoff fra språkstudiet, men det er nok nytt til at det blir interessant. Gleder meg til fortsettelsen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadPiippokattaAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.Prunella