Jeg innrømmer glatt at jeg av og til ikke skjønner hvorfor dette er morsomt. Både fordi jeg ikke finner poengene morsomme nok eller fordi jeg ikke er smart nok til å få tak i visse vitser (ofte rene matematiske formler). Og jeg mistenker av og til ekstremgeeksa for å synes de mest avanserte poengene er morsomme fordi de skjønner dem og ikke sånne som jeg. :)

All bitterhet til side, det meste av det jeg faktisk skjønner (og det er tross alt det aller meste) er faktisk morsomt nok, og av og til framstår xkcd som noe av det aller klokeste og mest relevante du kan finne av humorstriper i dag. Og endelig skjønner jeg hvordan Windows ME ble til! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Lene AndresenLeseaaseTove Obrestad WøienSissel ElisabethTurid KjendlieIngvild SmgeChristoffer SmedaaselmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit Honningsvåg