I sofaen mens regnet plasker? I skyggen under et tre? Ved siden av kjæresten på gresset i en park? På favorittkafeen? På bryggen mens måkene skriker? På stranda? Ved bassenget? På utedoen?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 15 svar.

Jeg leser veldig mye nå som det er ferie, spesielt i bil og på fly, og også utenfor, på stranda, ute i hagen eller på terrassen. Å lese på café er også helt greit.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Overalt! I bilen til og fra Sørlandet, på senga, på stranden, i stua, ute i hagen.... Har også virkelig fått testet at lesebrett er topp å lese på i solen. (Leser to e-bøker og to papirbøker nå).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I hammocken på terrassen. Stillt og roligt med sol og ei god bok.... Da er det sommer da!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Don Quijote, faktisk. Eg kjende brått på meg at tida var inne.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg sitter på verandaen så mye og så lenge som mulig, både hjemme og på hytta, - tuller meg inn i fleece og ulltepper hvis det blir for kaldt. Men blir det vått, må jeg ty innomhus, - til sofakroken hjemme og stol ved siden av peisen på hytta:) Og hvis det er riktig strålende vær, tar jeg med boka på stranden, - men det har et vært lite av i år:(

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Når det er fint vær har eg teppe ute foran vinduet mitt :) Ned mot stranden og rett ved siden av noen hester :P Kjempe koslig :D

Og når det regner, stearin lys og sofa kos :D Det er digg det :) Nå skal eg også kjøpe meg drømme stolen, så det blir perfekt frem over :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva er drømmestolen din? Jeg er også på jakt etter ny stol...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En long chair. Det er ikke denne, men litt alla denne :D http://www.fagmobler.no/index.php?kat_id=68&id=2210

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Når regnet plasker er det bare digg å ligge rett ut på sofaen å lese. når sola skinner tar jeg med meg boka på stranda og terrassen og leser der. Herlig!:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tar gjerne med bok til et stille fiskevann hvor jeg kan fiske med makk og dubb -og da gjerne med ei bjelle på stangtuppen'slik at jeg hører når "storfisken" biter på!Markfiske og boklesing er en ypperlig kombinasjon-det blir jo to spennende ting på en gang det! Anbefales!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Rett og slett multitasking! Noen spesielle typer bøker som passer å lese i nærheten av fiskestanga?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Favorittstedet om sommeren er selvsagt hengekøya (og når boffen ligger ved siden av og marsvina trasker rundt på gresset blir bildet komplett). Ellers er det alltid fint å stable noen puter og sitte i senga og lese om kvelden, gjerne med litt klassisk musikk i bakgrunnen. :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leser gjerne når jeg sitter ute og koser meg. Liker å ha noe å holde på med og ikke bare ligge/sitte der. Leser alltid på senga før jeg sovner og i sofaen både mens mannen min er hjemme og ikke. Men jeg har ikke med meg bøker ut på tur om jeg ikke vet jeg skal vente lenge et sted eller noe. Drar jeg ut hjemmefra er det for å gjøre noe spesifikt og da egner det seg sjeldent å kombinere det med bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ute på terrassen, på stranden, på flyet og i sengen og av og til på badet. I bilen lytter jeg til lydbok, men på stuen er det sjelden lesing siden det er så mange som forstyrrer. Jeg leser aldri på kafe´, men ved et basseng går det greit så lenge jeg har en parasoll å ligge under.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I hagen i sola, og i sofa'n (oftest)når det regner og blåser. :O)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Lars MæhlumHeidi HoltanKirsten LundLailaBerit B LieIngunn SReadninggirl30LilleviAnne LiseAndreas BokleserNorahStig TPrunellaMarkus IngebretsenRufsetufsaPiippokattaKarina HillestadSynnøve H HoelRoger MartinsenIrene KnudsenPer LundHarald AndersenAnne Helene MoeToveAnneWangCathrine PedersenMarenKikkan HaugenAnneIrenelesergretemorCarine OlsrødHarald KAnne Berit GrønbechBård StøreStian AxdalGunn DuaasHegeArne Sjønnesenalpakka