Jeg sitter nå på nettet å jakter på en passende ung mann av Vikram Seth. Det er ingen nettbokhandler som har den og heller ikke forlaget gyldendal som i sin tid ga den ut. Noen som vet om den er å få tak i? Ser at mitt bibliotek har den, men kunne tenkt meg å eie den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg ser du er fra Telemark. Vi har hatt flere eksemplarer av denne boka på Gjerpen antikvariat i Skien. Siden dette er et dugnadsprosjekt for Gjerpen idrettsforening så er antikvariatet stengt for sommeren. Om du er interessert så kan jeg sjekke om vi har bøkene inne nå. Pris ca kr 40,- pr. bok + evt. porto.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du finner den brukt på Finn.no i denne annonsen: http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=28770718

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for tipset:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Linda RastenAnn Christinmay britt FagertveitLene AndresenHarald KAnniken LTanteMamieDemeterEllen E. MartolReidun Anette AugustinIngunn SBjørg L.Bjørg  FrøysaaReidun SvensliRune U. FurbergIna Elisabeth Bøgh VigreDinaEster SmgeVannflaskeSynnøve H HoelRufsetufsaKristine87EvaThearitaolineCamillaKarin BergBeathe SolbergelmeVariosaMarianne  SkageConnieAxelinaPiippokattaKarina HillestadEmil ChristiansenGunillaHarald AndersenIngeborg