Er det bare noe jeg innbiller meg , eller har disse sidene forandret seg i det siste. ? Merker vi sommerferien her inne.? Mulig jeg er helt på bærtur men sidene har vel et preg av ferie.? Negativt eller positivt? Dèt kommer vel ann på øyet som leser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Eg har sjølv vore bortreist nokre veker nå, og trur, som Ingrid skriv under at ferietida preger forum. Eg er meir ute, er mindre på nett og sitt mindre framføre pcen. Det preger andre forum eg er medlem av, så det skulle ikkje overraske meg om det preger dette forumet også.

Eg synest i alle fall ikkje det er naturleg å dra med pcen på storbyferie for å sjekke forum, eller å sette meg til å diskutere bøker med "frammande" på nett, når eg er saman med familien på hytta, så det er ikkje så rart i mine auge.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er aktiv på flere andre nettsamfunner og har vært det i over fire år nå. Og en ting har alle til felles... sommerferien endrer ting. Folk blir mindre aktive, det blir andre emner og ofte emner som ikke passer meg å diskutere. Og det tror jeg rett og slett er fordi folk er opptatt med andre ting. Heldigvis går det seg til hver høst når skolene starter igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja det er sant Ingrid. Men så kommer man sterkt tilbake.!! God sommer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GTanteMamieAnniken RøilKristinHeidi HoltanTine VictoriaKirsten LundTine SundalKaramasov11VegardJørgen NStig TTrude JensenCecilie69Hilde Merete GjessingAnneWangKristine87SolveigBjørg L.Grete AastorpBeathe SolbergErlend Rødal VikhagenHarald KRandiTove Obrestad WøienToveKristine LouiseEmil ChristiansenLars Johann MiljeTjommiBeate KristinReidun SvensliLene AndresenMads Leonard HolvikAstrid SæverhagenVannflaskeKaren PatriciaReidun Anette AugustinFindusReadninggirl30