For meg er dette opplegget helt i orden. Jeg kommer bare til å følge deler av opplegget, og vet ikke enda hvilke bøker jeg vil lese, bortsett for David Copperfield og To byer som står i hyllene mine. Jeg regner med at jeg kommer til å lese A Christmas Carol, for den har jeg vært nysgjerrig på lenge, og ellers tar jeg det som det kommer. Da unngår jeg stress, og jeg regner med at det ikke skal være noe problem å forholde seg til datoene.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Du, dette hørtes jo greit!
Ved å følge din metode, Solveig, er det håp for meg også <3

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er bare å bruke den det, Lillevi, jeg er veldig grei sånn. Og så er det jo fint å vite at man ikke er den eneste som gjør det halvveis;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takker og bukker - og neier :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

SiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperHarald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana Wesserling