har faktisk planer om å gi denne boka et par år av min arbeids tid. når barna begynner i barnehagen,skal dette bli jobben min. det er å satse høyt og skummelt er det også, fordi vi må ja ha inntekt.og boka den må komme ut og den må selge, blir den ikke godtatt så er det ille.... men har erfart livet er kort og henger ofte i en tynn tråd og en må følge drømmer. ser at eg trenger rettledning og hjelp her. skrive kurs må da være tingen? hvordann er det å gi ut bok under et anna navn enn sitt eget? er det mulig?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Jeg vil anbefale Eratu.no de har flere "små"-kurs fra begynnelse til slutt og enda litt til. Send meg gjerne en pm hvis du har spørsmål.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis du synes det er ok å ta skrivekurs på engelsk har bla. University of Oxford nettkurs i creative writing. Flere andre engelske universitet har også denne typen kurs. Jeg har ikke prøvd selv, men synes det virker bra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Personlig har jeg fått mye ut av Holly Lisles web-baserte skrive- og revisjonskurs.

SKRIVEKURS<-Lenke

  • Kurset går over 6 eller 12 måneder (1 uke eller 14 dager mellom oppdateringene/kursmodulene), avhengig av betalingsvalg (Prisen er omtrent den samme, muligens med litt "kvantums"rabatt for 6-månederskurset. Ingen forskjell på innholdet, kun når du får tilsendt de nye modulene).

  • Kurset er på engelsk, men greit forståelig også for de som ikke kjenner seg VELDIG komfortable med engelsk.

  • Ingen INNSENDINGSOPPGAVER, men du får tilgang til "forfatterforum" hvor du kan diskutere dine og andres bøker, og kan få hjelp både av Lisle og dine kurskolleger for å løse problemer du måtte støte på.

  • Du skal kunne avbestille kurset underveis om du finner ut at det ikke passer for deg. (sjekk bestillingssiden).

  • Lisle er kanskje LITT for opptatt av at bøker skal skrives "sånn" ("Sånn er en helt"... "Sånn er en skurk"), men grunnideene er etter min mening mer enn greie nok. Du kan lære av kurset selv om du ikke er helt enig i hvordan enkelte av figurene skal oppføre seg.

  • Jeg føler jeg har lært å se bøker på en helt annen måte etter kurset. Jeg ser hvilke virkemidler forfatteren bruker, og jeg klarer å vurdere om det er vellykket eller ikke.

  • Jeg har uten problemer klart å bruke mesteparten av det jeg har lært i min egen skriving, uten at jeg føler dette ødelegger MIN stemme i det hele.

  • Jeg er frerdig med kurset, men jeg får tilgang til nye oppdateringer etter hvert som de legges ut. UTEN at jeg trenger betale mer. (Kurset LEVER selv om jeg er "ferdig" med det)

REVISJONSKURS<-Lenke

  • Jeg lærte iallefall at boken ikke var helt ferdig når du var ferdig med å skrive siste side.

  • ukentlige eller 14-daglige oppdateringer.

  • systematisk gjennomgang av de elementene som fort ødelegger en bok, og beskrivelse av hvordan man retter dem.

For meg har begge kursene vært nyttige, selv om jeg ikke har fått ferdig en bok jeg vil gi ut ennå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

hei, jeg jobber i Eratu som har mange forskjellige skrivekurs. Send meg gjerne en melding dersom du lurer på noe :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

hvordann sender en meldinger her inne? har ikke funnet ut av det enda:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hadde tenkt å nevne Norges Litteraturskole, men etter litt surfing så ser det ut til at dette er nå blitt Eratu?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei, det var hyggelig. Ja, vi skiftet navn og fikk en generell ansiktsløfting for ca. ett år siden. NL var et navn de færreste husket :) Jørgen

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er flere forfattere som holder skrivekurs. Kjersti Wold, Gro Dahle og Heidi Marie Kriznik har jeg hørt mye bra om. På denne siden finner du også noen tilbud om skrivekurs: http://www.forfattersentrum.no/

Godt sagt! (0) Varsle Svar

tusen takk for all hjelp:) alt hørest så bra ut at eg ikke vet helt hva eg skal velge:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenDolly DuckReadninggirl30TheaCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsane