Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Selv uten å ha lest den skjulte teksten synes jeg denne boken virket så spennende at jeg måtte bestille den fra Capris. Bokelskere er kult sånn. :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja! Sånt kan jeg gå og gnisse tenner over lenge, og det er nettopp det jeg har gjort. Husker boka godt fortsatt, nesten på dagen fire år etter at jeg leste den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Denne boka dukker opp i tankene mine støtt og stadig, og det er lenge siden jeg leste den. Veldig fasinerende historie. Dere bør lese "The Likeness", som er den neste i rekka av Tana French sine bøker; den er enda bedre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Da blir du skuffet. Hun følger ulike karakterer i hver bok, men tar utgangspunkt i en karakter som var med i forrige. Dette gjelder både The Likeness (Cassie Maddox) og siste boken Faithful Place (Frank Mackey). Ryan (hovedpersonen i Skogen) nevnes så vidt det er i The Likeness, og er helt borte i Faithful Place. Skogen var etter min mening den klart beste av dem.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er skuffende helt i starten - når man har ventet og ventet på en forklaring på Skogen og sitter der med The Likeness i hendene. Men for min del var Skogen glemt innen jeg hadde lest tjue sider av The Likeness. Den er i mine øyne langt bedre enn sin forgjenger, og da kan jeg leve med at jeg ikke får løsningen på mysteriet fra forrige bok. Illuminert, ikke vær skuffet, du kan glede deg til The Likeness! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Selv om jeg mener at Skogen var den beste er jeg absolutt enig i at The Likeness også er veldig bra. Faithful Place er veldig godt skrevet, men blir for kjedelig for min del. Så må jeg også si at jeg egentlig har sansen for at forfatteren griper tak i en bikarakter og gjør denne til hovedperson i neste bok, men problemet mitt når det går lang tid mellom bøkene er at jeg ikke husker den ene bikarakteren fra den andre innen neste bok kommer ut. Og i mars neste år kommer neste, Broken Harbour, som visstnok skal ha Scorcher Kennedy, en bikarakter fra Faithful Place, som hovedperson. Jeg har allerede glemt hvem han var...

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Kirsten LundAlice NordliJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieStig TNerakntschjrldMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mge