Phu, hvilket maraton! Og hvilken fantastisk samtidsfabel! En bok som gir meg lyst til å diskutere både politisk korrekthet og matmote. Og identitet. Og tabloidpressen. Og terror.Og hva som egentlig foregår i epilogen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg har denne stående i hyllen, og vurderer om jeg skal begynne. Den er jo enorm. Men etter det du skriver så blir jeg jo unektelig fristet! Men det er ingen bok å ha med i vesken, som den bussleseren jeg er, så den må leses parallellt med en annen, tror jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tok med denne boken på bussen, jeg benytter som regel ryggsekk til å frakte mine gjenstander i. Meget praktisk. Jeg håper du tar fatt på den, god lesning!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

HanneEllen E. MartolKirsten LundHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryHarald KrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn Christin