Denne anbefales som sommerlektyre av flere . Mulig den er en typisk sommerbok man tar med seg på stranden? Det handler jo mye om strand , sommer, kjærlighet, familie og venner.Men alikekevel ble denne for trist til å være min sommerbok, for mye sykdom. Det griper deg og gjør deg engstelig og litt trist .Derfor ville ikke jeg anbefalt denne som "strandbok"

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Eg fekk denne til bursdagen, og følte at eg måtte jo lese den. Denne er diverre akkurat så keisam, forutsigbar og klisjeaktig som du fryktar den kan vere. Eit makkverk som eg ikkje vil anbefale til nokon

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg lånte denne boka, men det tok mange uker før jeg faktisk begynte å lese den. Da jeg leste første siden tenkte jeg at nei, dette gidder jeg ikke. Men jeg leste videre likevel, og er i grunn glad for det. Den får ikke verken terningkast 5 eller 6 av meg, men jeg syntes ikke den var makkverk.

Jeg tviler ikke på at denne boka appellerer mer til "gamle damer" (som meg) som selv har vært gjennom noen av scenarioene boka beskriver, enn menn og yngre damer:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er nok enig med deg der ja. Jeg bare sier det litt penere, du er rett på sak.! Men det rare er at jeg nå leser hennes nyeste bok ; Sommerøya. Er usikker på den også men skal lese den ferdig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Tror bare han glemte ordet ; ikke .

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Stemmer det. Har retta det no;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundAnne-Stine Ruud HusevågHarald KTorPiippokattaHallgrim BarlaupMarit HøvdeMarteNicolai Alexander StyveJørgen NReadninggirl30DemeterNabodamaIrakkgretemorTheaTor-Arne JensenTine SundalKjartanRandiAMartine GulbrandsenLilleviGrete AastorpChristofer GabrielsenBente NogvaHelena ETone SundlandDolly DuckWenche VargasVibekeJulie StensethmgeBjørn SturødJarmo LarsenElin FjellheimGro-Anita RoenMads Leonard HolvikmarithcTurid KjendlieJan-Olav Selfors