Det tok meg under 5 minutt å forstå hvordan dette programmet fungerte. Word har jeg brukt i flere år, men det går ennå sjelden ikke mer enn et par minutter før jeg irriterer meg over ett eller annet. Og jeg står ofte fast, for det er så avansert og ouversiktlig for meg at hver gang jeg endelig finner ut hvordan noe skal gjøres, ja så har jeg glemt det til neste gang.

Dette nye programmet var som en åpenbaring. Skjønte det umiddelbart, og samtidig er alle de tingene som ikke går an i word som jeg har savnet, mulig her.

Men jeg bruker macplattform og ikke pc. Men leste at det skal komme en ny versjon til pc nå, og hvis den er like bra som til mac - så anbefaler jeg alle pc-brukere å prøve. Man kan laste ned gratis prøveversjon i 30 dager ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg tror nok at jeg må prøve det ut, ja. Tusen takk for grundig forklaring!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bare hyggelig :) Test det ut, og se om du liker det - men det er jeg ganske sikker på at du gjør :O)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Emil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteKirsten LundMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtTanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckHarald KNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica CarlsenGrete AastorpEirin EftevandMcHempettTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakim