denne syns jeg alle skal kjøpe. Fikk en god anmeldelse i Morgenbladet i dag. Ikke fordi jeg har noe håp eller ambisjon om å omvende alle til vegetarianere, men fordi jeg syns en skal sette seg inn i hva kjøttproduksjonen i dag innebærer og skaffe seg kunnskap nok til å kunne ta velbegrunnede etiske valg som føles riktig for hver enkelt.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Et spørsmål jeg sitter igjen med er hva herr Foer fôrer George (bikkja) med? Et veggiskosthold blir vel ernæringsmessig feil for en hund, men hvis man er veggis selv vil man vel ikke at andre dyr skal dø for at ens eget kjæledyr skal få mat?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Mange veganere gir veganerdyrefôr til dyrene sine. De argumenterer med at forskning sier at katten er det eneste dyret som MÅ ha kjøtt. Hunder kan godt klare seg uten. Leste jeg i 'Vegan freak' av Bob og Jenna Torres: http://bokelskere.no/Ponni/boksamling/877235/

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det høres helt feil ut i mitt fordomsfulle hode, men det må jeg visst sjekke nærmere. :) Takk for infoen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så definitivt en bok alle bør lese. Det er viktig å sette seg inn i hvordan ting faktisk foregår, reklamene lurer deg jo trill rundt. Dette er ingen "ekkel" bok, hvis noen er redde for det, men en slags dokumentar om hvordan kjøttbransjen lurer deg.

Den finnes forresten på norsk også nå, under tittelen "Å spise dyr".

LØP OG KJØP!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Synes den var litt "ekkel" jeg. Rimelig grusomme beskrivelser av slakting.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har akkurat lest ferdig denne og er helt sjokkert over hvordan svineoppdrett, fiskeoppdrett, slakting av storfe og oppavling av kalkuner for å nevne noe foregår. Vurderer seriøst å bli veggis.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det værste med "Eating animals" er kanskje at det ikke er noe nytt, alle har blod på henda. Synes det er tragisk hvordan vi bruker dyr uten å tenke gjennom etikken. Foer kommuniserer ihvertfall godt slik at vi "er med" gjennom hele boka. Jeg likte veldig godt at det på en side er vist med et rektangel hvor stor plass en høne har å "bevege seg på", da blir det lettere å forestille seg..

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

MaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt FagertveitbandiniBjørn SturødMarit HåverstadAgnete M. HafskjoldMarianne MTurid KjendlieDemeterIngeborg GCarine OlsrødAnneBeathe Solberg