Dette var min første Unni Lindell-bok. Litt tam i begynnelsen, men handlingen og spenningen tok seg opp etter hvert. Det første som slo meg var tidvis overforbruk av adjektiver! Pga dét er jeg litt usikker på om jeg skal prøve meg på flere av hennes bøker, men jeg ser jo at dere roser "Sukkerdøden" her... Vurderer derfor å gi den en sjanse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg har ikke falt for krimbøkene hennes (men har heller ikke lest de siste) - men jeg husker Måneorkesteret (ikke krim) som en flott bok som jeg slet med å legge fra meg. Har egentlig tenkt å lese den opp igjen i sommer...kanskje?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

BenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer Gabrielsen