Hvordan e-boka vil påvirker måten folk skriver på vet man vel ikke ordentlig ennå. Jeg tror det skal bli spennende å se. Men for min del ihvertfall har det påvirket måten jeg leser på. Jeg leser flere og eldre ting, jeg understreker og tar notater oftere, og jeg tar flere avstikkere til andre bøker, ordboka, wikipedia, men ikke så mange at jeg mister tråden helt. Papirbøker leser jeg annerledes, såpass annerledes at det har noe for seg å fortsette med det selv om ting blir enklere på brett.

Hva man skal kalle det har jeg ikke noen store tanker om. Egentlig ikke hvordan man skal kategorisere det heller. Annet enn at jeg håper begge deler, og gjerne lydbøker også, vil kunne registreres og skrives om og snakkes om på steder som dette.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvaBeathe SolbergmgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth Svee