Bare hyggelig, visste at ikke listen tok mer enn 100 bøker(det kan forresten være en idé med en humre og le liste #2) så det var ikke listen jeg siktet til. Det jeg syntes var rart var det at ingen som har deltatt i denne diskusjonen har nevnt boken ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg skjønte hva du mente, Ladybug.

Det finnes nok av bøker både i dag og i fremtiden som hører hjemme på en sånn liste, men selv så føler jeg meg ikke inspirert til å ta ansvaret med å lage en liste til.

Den som måtte føle for det, lag gjerne en "Humre og le liste" nr. 2!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er bra, det hender ting blir litt misforstått når det kun brukes skriftelig kommunikasjon :) Jeg forklarer gjerne ting i hjel i frykt for å bli misforstått som negativ.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tor-Arne Jenseningar hKirsten LundSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica CarlsenKetilGrete AastorpEirin EftevandMcHempettTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJIngeborg GsiljehusmorOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalReadninggirl30Trude Jensenmay britt Fagertveit