Vet ikke om jeg kan kvalifisere som superbruker, men jeg forstår problemet ditt. Jeg har også en del eldre bøker som ikke finnes i den norske bokdatabasen. Og da må de også dessverre utgå fra min egen samling her inne.

En workaround, er å søke om bøkene finnes i engelsk utgave i amazone (hvis det er oversettelser). Da kan man jo registrere boka på originalspråket, selv om man selv har lest den i en norsk oversettelse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Hvis du kikker på diskusjonene om bokelskere er det en diskusjon om bøker som ikke kan registreres der. Det tenkes på saken, i alle fall.

Når det gjelder bøker som er i systemet med som jeg har i en annen utgave har jeg bare valgt en utgave som ligger "nær" den jeg har, det er jo ikke så viktig for diskusjonene rundt bøkene om man leser førsteutgaven eller billig pocket, tross alt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

EvaDolly DuckEli HagelundDemeterAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnn Helen EToveTorill RevheimBeate KristinEster SMonica CarlsenPiippokattaJan Arne NygaardIrakkKirsten LundHarald KRune U. FurbergalpakkaHelge-Mikal HartvedtTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsGeir SundetBeathe Solbergingar hKjell F TislevollTherese HolmJohn LarsenAvaJarmo LarsenNinaGunillaTore OlsenReadninggirl30Ingeborg GTor-Arne JensenBård StøreOleHanneTanteMamieAkima Montgomery