Fikk denne fra Bokklubben i dag. Det er virkelig en praktbok. Har flere fuglebøker fra før, kjøpte også en gang den med CD og fuglelåter. (Gitt den bort). Denne har praktfulle bilder av 150 fugler og beskrivlese av dem. Systemet med lyd i "margen" er helt genialt. Det er en stor bok, og ikke noe å ta med seg i sekken, men det hadde jeg ikke tenkt heller. Morsomt når man kommer hjem fra tur og bla opp i denne og prøve å finne ut hvilke fugler man har sett eller hørt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Ja visst er dette en nydelig og interessant praktbok! Min eneste lille innvending er at jeg synes noe av sangen blir vel kort og ikke helt livaktig, for eksempel fasan og rugde (som jeg kjenner godt). Nattergalen hadde jeg også forventet mer av … (Nå ser jeg at forfatterne skriver at nettopp det å yte sangen full rettferdighet, ikke er mulig på en så liten lydavspiller.)

Jeg kjøpte boken egentlig med tanke på barnebarna på hytta til sommeren. Men så fikk vi to gamle stor glede av den allerede første dag! I går kveld, etter at mørket hadde falt på og de andre fuglene gått til ro, satt vi fortsatt ute foran peisen. Da hørte vi, langt borte fra, fra flere ulike steder, det boken beskriver som «gjentatte korte serier av dype fløytetoner bopopopopo, bopopopopo». Nesten litt sårt og utrolig stemningsfullt. Vi trykket på knappen (hadde en mistanke ...), og fikk bekreftet at vi har fått en (eller flere?) ny gjest her på øya – den lille perleugla.

Boken er nå på salg til kr. 299. Den har også kommet i en mindre variant til kr. 199! Løp og kjøp!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Joda, det blir litt korte snutter - men med så mange forskjellige fugler har det nok med plassmangel å gjøre. Til å gjenkjenne lyden, tror jeg det er tilstrekkelig, og det er jo hovedfunksjonen - blir ikke å sitte og nyte fuglesangen akkurat nei.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nå er den lagt inn under "Ønsker meg"! Takk for tipset:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg har og denne boka. Flott bok med god lyd. Det er lettvint med fuglesongen i sjølve boka. Interessant for store og små familiemedlemmer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne fikk jeg nettopp se (høre) hos noen venner; har sagt til ungene at dette kan være fødselsdagspresang til far i huset:-). Genialt, og kjekt for både store og små!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, veldig fin gaveidé...har den litt i minne for det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H Helseth