Engasjerende, spennende bok som i tillegg legger handlingen til mitt nærmiljø. Måten boken er lagt opp på er helt super! Gir litt trekk for litt for mye detaljer, man skal jo ikke forklare ting ihjel heller. Men spennende lesning, som sagt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Er akkurat lest denne boka og må si jeg ble litt skuffet. Selv om jeg har lest siste side føler jeg meg ikke helt ferdig.

Tove Nilsen gir ett uhyggelig innblikk i hodet på en syk mann, det er skrevet bra på en kaotisk måte som gjør det mer virkelig. Den holdt på nysgjerrigheten og spenningen gjennom hele boka, virkelig en bra bok fram til slutten, der føler jeg at den "henger" litt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig. Jeg syns dette er er en velskrevet og spennende psykologisk thriller . Tove Nilsen klarer på overbevisende måte både å trenge inn i kikkeren og i den påkikkede.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtHarald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetil