Jeg vet fortsatt ikke helt hvordan min verden ser ut fra høsten og fremover, så jeg vet ikke egentlig om dette passer for meg eller ikke. Det jeg vet er at jeg leser ganske sakte, og jeg vil gjerne få tid til mer enn Dickens, selv om jeg gleder meg til å lese hans verk. Hadde det vært mulig for meg å være med bare på deler av prosjektet, eller krever du 100% eller ingenting? Jeg har noen av bøkene i hyllene mine, og de har for meg førsteprioritet, siden jeg må få lest fler bøker jeg allerede har, fremfor å kjøpe eller låne nye. Noen fler enn de jeg eier leser jeg nok, men jeg kan ikke love at jeg får lest alle.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Å nei, eg krev ingenting av nokon (på dette området). Berre at dei som vil blir med på det som dei vil vere med på når dei vil. Eller slik omtrent. Inga på- og avmelding, nei. Eg lagar ein plan.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fint. Da er jeg med på så mye jeg får tid til. Håper å få med meg så mye som mulig, siden jeg begynner å innse at det er på tide å lese Dickens nå. Prosjekter som detter er perfekt, da får man et lite spark i baken og kommer i gang.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

SiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperHarald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana Wesserling