Hei, jeg prøver å bli kjent med bokelskere-siden, og lurer på om det er en måte man kan skrive personlige notater knytter til bøkene man har lest, eller om alt man skriver blir synlig for andre?

Og så lurer jeg på om det ikke hadde vert en god idé å kunne legge til Videoversjon av bøkene, der dé finnes. I noen tilfeller har jeg sett filmatiseringen av en bok, og det irriterer meg at jeg ikke kan legge den til på bokelskere-siden min. Jeg kan jo legge til lydbøker så hvorfor ikke filmatiseringen? Er jeg den eneste som tenker dette?

Uansett synes jeg Bokelskere er et fantastisk nettsted. Det har fått meg til å begynne å lese skjønnlitteratur, noe jeg aldri trodde kom til å skje. Og nå elsker jeg å lese og er blitt helt hektet :D Kunne ønske det fantes et tilsvarende sted for film ♥

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Du kan ikke skrive personlige notater, ALT du skriver blir synlig for andre. Les for øvrig under "Hjelp-funksjonen" øverst til høyre, her får du hjelp og tips til det meste du lurer på.

De som er ansvarlig for dette forumet har sagt at det pr i dag ikke er aktuelt med noe annet enn bøker i forumet, derfor "bokelskere".

Tips: lær deg å "skjule" tekst slik at du ikke røper handlingen for andre som ikke har lest boka du omtaler, se mitt innlegg på "La meg synge deg stille sanger".

Og velkommen til et flott forum!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Linda RastenAnn Christinmay britt FagertveitLene AndresenHarald KAnniken LTanteMamieDemeterEllen E. MartolReidun Anette AugustinIngunn SBjørg L.Bjørg  FrøysaaReidun SvensliRune U. FurbergIna Elisabeth Bøgh VigreDinaEster SmgeVannflaskeSynnøve H HoelRufsetufsaKristine87EvaThearitaolineCamillaKarin BergBeathe SolbergelmeVariosaMarianne  SkageConnieAxelinaPiippokattaKarina HillestadEmil ChristiansenGunillaHarald AndersenIngeborg