Sam Vimes er en av mine favorittdetektiver, om jeg kan si det sånn. En utmerket Discworldbok og en like utmerket krimroman. Denne gangen med vampyrer, dverger, varulver og Igorer i fleng.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Helt enig med deg, Vimes er fullt på høyde med andre detektiver. Men Vimes bruker litt mer direkte metoder til tider:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Han har jo litt mer å hanskes med enn en gjennomsnittlig krimetterforsker, og metodene må selvsagt tilpasses deretter. Jeg er veldig glad for at Pratchett har skrevet flere bøker om ham.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig med deg der, Vimes er en artig karakter som Pratchett heldigvis har skrevet fler bøker om. Alltid morsomt å lese om hva Vetinaris terrier finner på:) Gled deg til Jingo, der finner Vimes en genial løsning på en nært forestående krig:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KIngunn SgretemorSol SkipnesTheaBenedicteBeathe SolbergIreneleserStig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiTor-Arne JensenHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikte