Når jeg har skrevet et innlegg på en av trådene, så må jeg jo gå inn å sjekke om det er noen som har svart meg. Finnes det noen enkle måter hvor jeg kan se om noen har svart på mine innlegg. Nå må jeg gå inn på alle trådene jeg har skrevet innlegg i, for å sjekke. Vet at det på min profilside er en oversikt over hvilke diskusjoner jeg deltar i, men ser jo ikke der om noen har svart på et av mine innlegg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Ja nå fant jeg det. Har sett det tegnet men aldri brydd meg om å finne ut hva det er. Men det var jo veldig praktisk da. Tusen takk for svar:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Som de under skriver: Snakkeboblene mellom antallet stjerner du har og konvolutten som viser om du har mottatt et privat brev fra noen, blir merket med et grønt plusstegn når du har fått svar på dine innlegg.

Tar du musepilen over dem kommer denne beskjeden opp:

Snakkebobler

Om du trykker på boblene kommer du inn på en egen side der du kan se alle svar du har fått, fra det nyeste helt øverst og bakover i tid.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har ikke vært her inne så veldig lenge så det kan hende at jeg tar feil, men tror det kommer ett symbol ved snakkebobla som er øverst i høyre hjørne når noen svarer på inlegget ditt. Trykker du på den så kommer du rett inn på svarene du har fått. Tror jeg

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jorunn, oppe til høyre, ved siden av tallet hvor mange stjerner du har fått er der 2 små snakkefelter. Når du får en grønn prikk har du fått svar på et av dine innlegg, trykk på den. Vær oppmeksom på at det alltid vil stå 1 prikk selv om flere har svar på innleggene dine, da må du skrolle nedover for å se.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Linda RastenAnn Christinmay britt FagertveitLene AndresenHarald KAnniken LTanteMamieDemeterEllen E. MartolReidun Anette AugustinIngunn SBjørg L.Bjørg  FrøysaaReidun SvensliRune U. FurbergIna Elisabeth Bøgh VigreDinaEster SmgeVannflaskeSynnøve H HoelRufsetufsaKristine87EvaThearitaolineCamillaKarin BergBeathe SolbergelmeVariosaMarianne  SkageConnieAxelinaPiippokattaKarina HillestadEmil ChristiansenGunillaHarald AndersenIngeborg