Hva skal jeg si om boka? Vel, jeg plukket den med meg når jeg las på baksiden at handlinger var lagt til tsartidens Russland på 1800 tallet.
Ble kjent med en spesiell fyrstefamilie fra Ukraina, som etterhvert blir en del av menneskene rundt tsar Aleksander II.
Her er mange skjebner blandt disse menneskene som er fremtredene i boka. Bl.a. krig, sykdom, giftemål, utroskap, "uekte barn", elskerinner og litt kjærlighet, altså en typisk bok lagt til øvre sosiale sjikt i Russland.
Der var flere historiske personer og hendelser i boka som gledet meg, men jeg synest boka var litt for lang. Det ble kanskje litt for mange detaljer og utbroderinger av hendelser. Underveis smakte det mest av en ren roman, og det er det vel kanskje også, men det er også flettet inn autentiske mennesker og en del hendelser. Hva som var fiksjon eller fakta kom ikke så godt fram og det må jeg si jeg savnet.
Men boka fikk en firer av meg, og det er da ikke så værst.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bente NogvaIngunnJChristofferJohn LarsenEster SKirsten LundSynnøve H HoelGrete AastorpChristin SillibakkenMalinTheaG LReidun SvensliNikkaDaffy EnglundBerit RSigrid Blytt TøsdalRolf IngemundsenPiippokattaMarie HolterEvaHanne Kvernmo RyeJulie StensethEileen BørresenTove Obrestad WøienChristinaLinda RastenAnn Christinmay britt FagertveitLene AndresenHarald KAnniken LTanteMamieDemeterEllen E. MartolReidun Anette AugustinIngunn SBjørg L.Bjørg  FrøysaaRune U. Furberg