Jeg har nettopp kjøpt samlede verker av Undset. Både middelalder-romanene og nåtids-romanene. Hva kan anbefales?

På forhånd takk!

Har også forresten begynt å legge ut bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Kristin Lavransdatter leste jeg som 20-åring og som 40-åring. Det var to vidt forskjellige opplevelser - begge sterke og flotte.
Som ung kvinne identifiserte jeg meg totalt med Kristin og hennes kjærlighet til "slasken" Erlend. I voksen alder hadde jeg en helt annen forståelse for Kristins foreldre og helheten i verket.
Det er dette som etter min mening er stor litteratur - du leser den i ulike faser i livet, og den gir deg nye perspektiver og opplevelser.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg vil nok også særlig anbefale middelalderromanene, og - siden du er mann - kanskje først og fremst Olav Audunssøn. Men Kristin Lavransdatter er nå min personlige favoritt, - og så kan du kanskje bli litt klokere på kvinnenes sære sinn av den?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg hadde en fantastisk leseopplevelse da jeg leste bøkene om Olav Audunssøn. Mine favoritter av Sigrid Undsets bøker helt klart!Kristin Lavransdatter likte jeg også veldig godt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Min personlige favoritt er Jenny, men Kristin Lavransdatter er ikke så verst ...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det vil ta en stund før jeg får lagt ut bøker nederst for tror ikke det går på min pc.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Steinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteKirsten LundMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtTanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckHarald KNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica CarlsenGrete AastorpEirin EftevandMcHempettTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid Nygaard