liker ikke krim eller grøss:) elsker humor og romantikk, historie (minus kriger)¨ liker å lære noe når eg leser. shopie kinsella får meg alltid til å le. jean m auel er eg kjempe fasinert av. har lest hellemyrs folket av amalie skram hun skriver helt fantastisk, men naturalismen er ikke helt meg. er fortiden ute etter noen historiske bøker og alt anna som måtte passe:)

dere som har lest så mye har vel litt ide om hva som passer?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 36 svar.

Jeg ville anbefale alt av John Green, underholdende og nydelig (man kan også nå forhåndsbestille hans nye bok, og han har sagt han skal signere alle). Hvis ikke så er også Mrs. Fry's Diary å anbefale, veldig morsom og svært lettlesst.

Jeg liker også veldig godt The Outcast av Sadie Jones, som er satt rett etter krigen (vet ikke om det er for nært temaet krig eller ikke) som definitivt er verdt å lese.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

tusen takk:) skal undersøke disse bøkene:) får snart en hel ny bokhylle i hus:) hihi:)

hva handler det outcast om?

john green, hvilken bok likte du best og hvorfor?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har du lest Nick Hornby? Mye å humre av der. Jeg holder akkurat på med "Juliet, naked" og de rundt meg lurer sikkert på hva jeg smiler av...;)) Liker Hornby godt, og har lest flere andre tidligere. Anna Gavaldas "Saman er ein mindre aleine" er også en kjempesjarmerende bok, med både smil og humring og latter og tårer underveis. Anbefales!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

har lest about å boy, er ikke han forfatteren der? den likte eg ikke særlig godt...hvordann er de andre bøkene hans, ligner de på about å boy,eller er de litt mere humor?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Stemmer det, han har skrevet den. Den er jo litt tragisk også... Jeg har lest Et godt menneske og High Fidelity, og nå altså Juliet, Naked - alle underholdende. Men jeg kom på en annen bok - Lily Dahls fortryllelse av Siri Hustvedt. Den er utrolig søt og morsom, og en skikkelig leseopplevelse :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Saras nøkkel av Tatiana de Rosnay. Ei meget god bok, som også er blitt filmatisert. Kan absolutt anbefalast!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

har lest om saras nøkkel. var det ikke hun som måtte låse lillebroren inne når det var krig på liv og død? tåler lite slikt:) er det slik at en sitter å gråter seg igjennom boka?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er beskrevet eit par hjeretskjærende øyeblikk i boka, som faktisk stammer fra virkeligheten, desverre. Men likevel, så er dette ei bok som ein nesten "bør" lese, for den er faktisk SÅ bra..! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

kanskje når eg er ferdig å amme:) da får eg mote meg opp å lese den:) når eg har liten baby skrur eg av nyhetene og leser behagelig litteratur:)skal ha den i bakhodet;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Liker du Kinsella må du lese Siri Østli, hærlig morsomt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

er hun veldig lik kinsella? min absolutt favoritt av kinsella er can you keep a seacret og hushjelp søkes. har du noe av siri som ligner? hva er den beste boka av henne syntes du?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Siri Østli har to bøker "På høye hæler over Grønland" og "Det søte liv". Jeg synes den første var den aller beste men begge er bra. Det svenske svaret på Kinsella er Kajsa Ingemarsson men Siri Østlie er hakket sprekere. Jeg skal selv lese Kinsella i reprise i sommer bare fordi det er slik morsom ferielesning. Det finnes også en bok som heter "Jeg fatter ikke hvordan hun får det til" av Allison Pearson. Liker du Kinsella vil du like denne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg vil anbefale Kajsa Ingemarsson! Lettleste gode historier for eksempel Små sitroner gula ( har lest de på svensk)kos deg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

tusen takk:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hm kom akkurat på "Brigdet Jones dagbok". Den har både humor og kjærlighet:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

har lest den og dett film:) liker den veldig godt:) må huske å legge den til lista mi...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis du liker Sophie Kinsella, prøv Marian Keyes. Vannmelonen, Rachels ferie (tror den heter det på norsk, Rachels holiday på engelsk) - eh, husker ikke flere titler, men de eldste er best, de nyeste er litt mer sånn new age-aktige. Fiona Walker er også veldig bra, men jeg vet ikke om hun er oversatt til norsk - Snap Happy, French Relations - også der er de eldste best.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

siden du liker Anne Karin Eldstad, og er på jakt etter historiske romaner, vil jeg anbefale en serie på 4 bøker,"Julie", "Som dine dager er", "Lenker" og "Fri". Her får du både kjærlighet, drama og historie i en smekk. Driver på den siste boka nå, og jeg koser meg virkelig! Ellers er "Øya" en kjempefin bok som omhandler de spedalske sitt opphold på øya Spinalonga, Hellas største leprakoloni fra 1903 til 1957. Dette er på en måte flettet inn i historien om Alexis som utforsker fortiden sin og finner ut ting som fører henne til denne øya. Ellers har Cecilia Samartin mange, mange bøker om kjærlighet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

tusen takk,skal undersøke alle disse bøkene nærmere:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Var inne på profilen din for å se hvilke andre bøker du har lest, men der var det ingenting, heller ikke alderen din:) Jeg bruker noenganger og først gå inn på profilen før jeg anbefaler bøker. Men jeg anbefaler iallefall bøkene til Jan Guillou om Arn (Riket ved veiens ende, Tempelridderen og Veien til Jerusalem). Det er historiske bøker (riktignok ikke uten krig), men med en god kjærlighetshistorie:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

disse 3 bøkene står i bokhylla. har lurt på å lese dem,men liker absolutt ikke krig og slikt:) kan klare litt om boka er bra ellers. skal se om eg kan få orden på profilen min:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gi de en sjanse:) kan hende du blir positivt overrasket:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

skal gjøre det:) lurte litt på å lese dem:) skal lese siste boka av jean m auel og holder på med søstrene bolyn av philippha greogery akkurat nå:) holder på å lage liste over nye bøker som skal kjøpest inn:) så langt har eg fallt pladask for the time travelers wife og tilbake til riverton. en del andre bøker i denne tråden som er under vurdering:) ender nok opp med et par av disse også:) de 3 bøkene er faktisk mannen sine, de er en av de få bøkene i hans boksamling som eg kunne muligens tenke meg å lese:) hihi, vi har totalt ulik smak når det kommer til bøker...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så noen hadde anbefalt "Øya" av Victoria Hislop ovenfor. Slutter meg til den anbefalingen:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

"Innhaugfolket" av Anne Karin Elstad.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

innhagfolket virket interessangt, men kan det mangle litt humor og være litt naturalistisk aktig. litt dystert på en måte med mangen bekymringer for lite mat og sykdom? denne tida romanene er lagt til da levde tippoldemora mi og min tipp olde mor er en dame eg har stor respekt for.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bøkene til Joanne Harris kanskje. Litt romantikk, litt humor og litt livsvisdom.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

de virket bra:) finner dem bare på engelsk,men rekner med en kan få dem på norsk også:) har aldri hørt om johanne harris før. er de lettleste? (dersom eg velger engelsk,er ikke så stø i engelsk,men har lest en del lettleste bøker på engelsk... typen alle sophie kinsella sine,about aboy og a patch of blue by elisabeth kata.....)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hun finnes på norsk også, Bittersøt sjokolade, som er boken bak filmen Sjokolade, En smak av vin, Strandtyven, Duften av appelsin, Kjærlighetens klovner og Lollipop-skoene for å nevne noen. Disse er de letteste, mest romantiske og koseligste. Hun har også noen bøker som er litt mørkere, men disse tror jeg ikke er oversatt til norsk. Bøkene er lettleste, men ikke like lette og grunne som bøkene til Kinsella. De andre bøkene du nevner her har jeg ikke lest, så de kan jeg ikke sammenligne med.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

tusen takk,skal se på dem også:)vart så mangen flotte annbefalinger...mye lettere dette enn å lete i jungelen på egenhand:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er det humor du søker, kan jeg på det sterkeste anbefale samtlige bøker skrevet av en finsk forfatter ved navn Arto Paasilinna.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har bare lest omtaler, men tror du vil like Kate Mortons bøker, om du ikke har lest de. Lykke til!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

har lest om kate morton sin nr 3, men nå leste eg om nr 1. den virket så bra:) den går på kjøpe liste:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig med Strindin, Kate Mortons bøker er bra. Har lest de to første bøkene og er nesten ferdig med nr.tre. Vil også anbefale Cecilia Samartins fire bøker:"Senor Peregrino" "Drømmehjerte" Salvadorena" og "Mofongo"

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

DiddiIngeborg GCecilie EllefsenTone HHarald KLinda PaulsenNils PharoKirsten LundTorill RevheimHeleneÅsmund ÅdnøyHenrik  Holtvedt AndersenritaolineToveLinda NyrudBirkaAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaNicolai Alexander StyveLailaBjørn BakkenBård StøresiljehusmorAkima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiHilde Merete GjessingEster STorAmanda ALilleviFrisk NordvestAnn-Kristin RobstadJMerethe SolstadMorten MüllerEllen E. MartolGro-Anita RoenBenedikteAstrid Terese Bjorland SkjeggerudIngunn