Enig. Grunnen til at boka ikke falt helt i smak hos meg var at jeg brydde meg ikke noe om privatlivet eller journalistens tanker. Jeg syntes hun bare var irriterende.Hun gikk meg på nervene for å være helt ærlig:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Enig. Ble gal av å høre hennes klaging over at svigerforeldrene kommentarer på at hun var amerikaner og språket hennes, og hennes frustrasjon over mannens sjarm og flørting når hun ikke evnet å gjøre noe med det. Som person ble hun for svak og usikker, og hun gjentok klagene sine for mye uten å vise noen interesse for å forandre situasjonen. Etterhvert framsto hun som for passiv og nesten litt dum. Jeg kan forstå hvorfor, når de lagde filmen, de forandret Julia som karakter. I filmen framstår hun som serkere, og med både vilje og evne til å stå på egne bein og å gjøre noe med situasjonen hun er i. Slik ble hun en mer sympatisk person, og det ble lettere for meg å like henne. Dessuten var ikke mannen den samme store klisjeen på viril sør-europeer som i boka, og mye av problematikken rundt graviditeten ble kuttet bort. Historien om Sara kom derfor sterkere fram, og den narrative strukturen ble strammere, uten for mange vimsete nåtids-avsporinger.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Bård StøreHarald KLogikaKirsten LundBjørg RistvedtDemeterHegeMargretheTarjeikriraAndreas BokleserAnne Berit GrønbechTove Obrestad WøienEli HagelundRufsetufsaOleTorTor Arne DahlTonesen81Linda NyrudNinaVibekeVegard BorgenKjell F TislevollRandiMorten MüllerMarieKjetilEster SBjørg  FrøysaaKjell PsomniferumHildeBente NogvaEllen E. MartolAstrid Terese Bjorland Skjeggerudsnurreingar hAnne Helene MoeBenedikte