Beste boka i verden<33

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Bibelen er en spennende bok. Man finner så utrolig mye rare fortellinger der inne. Og ikke minst mange gode visdomsord som er fine å leve etter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Haha, husker jeg skulle lese bibelen da jeg var tolv år og begynte på første Mosebok.... "Og Jakob var sønn av Methusalem som var sønn av Jafet som var sønn av Adam som var sønn av Gudbrand som var sønn av Kåre som var sønn av Roger...."

Ble ikke ferdig, for å si det sånn...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja vet det kan være kjedelig men du må bare fortsette å lese så er du snart ferdin :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har nok hoppet litt fram og tilbake... Husker jeg holdt på med å finne bibelvers som motsa hverandre! F eks sto det et sted "det skal ikke være forskjell på jøde og greker", og et annet sted "først jøde, og så greker". Vet ikke helt hvorfor jeg var så fryktelig interessert i jøder og grekere, men... :) Dessuten likte jeg å finne de mest bloddryppende vendingene! Men jeg kommer nok aldri til å lese bibelen i sin helhet, tror jeg... Imponerende at noen orker!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAne