yeh, jeg trur jeg skjønner helt eksakt hva du mener. Jeg takler ikke for mye drama eller spenning av gangen...så hvis en bok eller en film bygger seg skikkelig opp i en stor orgie av intensitet så får jeg helt angst, og vil bare komme forbi det punktet så jeg kan puste igjen. Å hvis det er en bok jeg leser da så må jeg bare legge den fra meg en liten stund og ta en pust i pakken, slå knyttneven i bordet, puta i trynet og få ut litt energi. Det blir en slik anspenthet i magen man må løsne opp før man kan fortsette.

Men som regel er det en positiv ting da. Det er bøker og filmer som jeg lever meg så inn i, at jeg blir frustrert av det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Vidar RingstrømritaolineAnne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWenchePiippokattaMorten MüllerMads Leonard HolvikHarald KAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenTheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineInger-LisealpakkaBookiacMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieTonjeNorah