Nydelig bok, les og nyt:-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 5 svar.

En del år siden jeg leste boken, men den gjorde et uslettelig inntrykk. Noe av det beste jeg har lest. Det minner meg om at jeg må lese mer av Marianne Fredriksson. Noen som har andre bøker av forfatteren å anbefale?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

"Simon og eiketrærne" er også en av mine favoritter, rikt og nyansert språk og vare og følsomme personskildringer. Anbefaler også : "Anna, Hanna og Johannah",en roman om mor, datter og datterdatter. Anna bestemmer seg for å forske i mor og mormors liv og historier. Hun avdekker et spennende og fasinerende drama som blir avgjørende for framtida hennes. En dramatisk, fengslende, vond og vakker bok.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Helt enig, noe av det beste jeg også har lest. Jeg har lest flere av henne og den jeg liker best, er ''Den som vandrer om natten'', den er fantastisk,anbefaler den.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enig! Begge bøkene er på favorittlisten min også. Fantastiske bøker. Jeg opplever MF som noe ujevn (hvem er ikke det?), så alt er ikke like godt, men "Elskede barn" og "Anna, Hanna og Johanna" er også verdt å ta med seg når man først er i gang...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk for boktipset. Den skal jeg ha med meg på ferie.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt Tøsdal