Som jeg pløyde denne boka som tenåring! Det er ikke stor litteratur, det er ikke en fantstisk leseopplevelse, men til å være denne typen bok, er den faktisk ganske god.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Fant denne boka ved en tilfeldighet når jeg ransaka bokhylla hos foreldrene mine. Den beskriver dopmiljøet i Oslo på 70-tallet på en ærlig og brutal måte.

Som du nevner er det kanskje ikke stor litteratur, men det er en god oppvekstroman fortalt av en som levde ett tøft liv. "Ida" legger ikke noe immellom når hu forteller om oppveksten, livet og tøffe valg i jakten på neste rus. En veldig bra bok synes jeg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundTine SundalConnieEgil StangelandPiippokattaHarald KHelge-Mikal HartvedtMarit HøvdeMonica  SkybakmoenIngunn SStine SevilhaugPia Lise SelnesCarine OlsrødDolly Duckingar hKarin BergThomas Heie H.IngebjørgV. HulbackMorten BolstadKaren Lovise NordhagenIvar SandsomniferumKarin  JensengretemorTanteMamieAnn ChristinBjørg Marit TinholtKaramasov11Anne Berit GrønbechAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBente NogvaMarie HolterChristoffer SmedaasLeseberta_23Ingeborg GHilde H HelsethJohn LarsenmgeTor-Arne Jensen