De fleste har vel fått med seg at Charlie Sheen har tabbet seg ut? Mistet, eller rettere, rotet bort jobben sin i "Two and a half men"?

Så langt er det snakk om å drepe figuren "Charlie Harper" i en fatal bilulykke, kanskje med referanse til Charlie Sheens egne utforkjøringer.

Men er det godt nok?

Hvordan ville DU tatt livet av Charlie Harper? Fortrinnsvis på en måte som gjør at Charlie Sheen ikke trenger møte opp på settet for å spille noe som helst av det...

Personlig ser jeg for meg følgende:

Kameraet glir over en forsamling.

Mennesker i svart. Begravelse. Alvorlig stemning. Rundt om på veggene henger bilder av Charlie Harper. Kameraet sveiper rundt uten å hvile for lenge på noe av dette. Mennesker, bilder på veggen, kiste, mennesker, bilder på veggen. Ett av bildene har noen tegnet bart og horn med tusj på Charlie. Signaturen "Chuck" synes et kort øyeblikk tydelig nede i høyre hjørne.

To mannlige statister på Charlies alder snakker sammen. "Forferdelig, det som skjedde." "Kjørte han av veien?" "Han kjørte av veien, gjennom to hager og havnet i den grunne delen av svømmebasenget." "Druknet han?"

Kameraet glir videre.

En gruppe kvinnelige statister. "Han druknet ikke, han var visst litt fortumlet, men ellers helt OK der han satt i bilen." "Han forsøkte å feire at det hadde gått bra, så han tok en stor slurt av lommelerken. Så satte han den i fanget, mens han tente en sigar. Han mistet fyrstikken, begynte å famle etter og tømte lommelerken i farten. DA tok det fyr." "Stakkars Charlie, brant ihjel i et basseng fylt med vann."

Kameraet glir til Bertha, husholdersken. Hun mumler rett ut i luften.

"Utrolig hvor godt folk brenner om de har marinert innsiden med sprit noen år."

Kameratet glir videre. Tre unge kvinnelige statister som prater sammen borte ved kisten.

Statist1: "Jeg kommer til å savne Charlie."

Statist2: "Jeg også. Den eneste trøsten jeg har er at jeg var den siste som så ham."

Statist3: "Det stemmer ikke, jeg var den siste som så ham."

Statist1: "Jeg var den siste som så ham, han skulle bare ut og kjøpe kondomer. Da han ikke kom tilbake skjønte jeg at noe var galt."

Statist2: "Det var det han sa til meg også!"

Statist3: "Jeg lå og ventet på ham da jeg hørte om nyhetene på radioen. Han skulle bare hente kondomer og komme rett tilbake."

(Jeg har en ide om hvem som kan spille de tre kvinnelige statistene her.)

Kamera til Jake og Alan.

Jake: "Hvorfor har vi en kiste, burde det ikke holdt med en urne siden han brant opp?"

Alan: "Han brant så godt at det ikke var mulig å skille ham fra bilen. Så vi bestemte at vi kunne begrave restene av bilen sammen med ham. Jeg tror nesten han ville likt det."

Jake: "Han testamenterte bilen til deg, så jeg er SIKKER på at han ville likt å bli begravet sammen med den."


Andre forslag?

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Jeg skjønner ikke helt hvorfor han er nødt til å dø jeg, kan ikke bare ett eller annet normalt skje, så han er nødt til å reise vekk. Det er jo det de gjør i de fleste andre sit-com'er hvor karakterene ikke skal være med lengre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er visst for å sikre seg at han aldri noen gang igjen skal kunne dukke opp i serien. Jeg for min del tror hele serien kommer til å bli lagt ned ett til to år fram i tid. Two and a half men blir ikke det samme uten Charlie, og jeg synes Ashton Kutcher er et veldig dårlig alternativ.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Helt fullstendig enig!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

He, he. Jeg skulle gjerne ha sett din versjon. Sikkert bedre enn det de kommer frem til. Poor Charlie ...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har alltid trodd Charlie Sheen var en skuespiller. Men jeg har kanskje misforstått? For det som kommer frem i sladrespaltene får det til å se ut som "Two and a half men" handler om Charlie Sheens liv, eller i alle fall "slik Charlie Sheen ønsker livet hans var".

Jeg synes mer synd på Charlie Harper enn på Charlie Sheen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tror nok likhetene er meget bevisst markedsføring. Og det er mer synd på Charlie Harper enn Charlie Sheen. Blant annet tror jeg ikke mammaen hans er så slem ...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Må si meg enig med deg der. Jeg har hele tiden fått inntrykk av at serien på en måte harselerer litt med alt det media har skrevet om Charlie Sheen opp gjennom årene. En ypperlig markedsføringsteknikk da.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Emil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteKirsten LundMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtTanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckHarald KNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica CarlsenGrete AastorpEirin EftevandMcHempettTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakim